|
|||||||
| Совместные покупки Совместные покупки в Днепропетровске и Украине, заказы по СП каталогам |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Потрібна порада. Я роздумую, які прикраси зараз у тренді для чоловіків. Що реально виглядає круто і не виглядає як перебір? Я знаю, що це може бути щось просте, але зі стилем, наприклад, якісь браслети чи кулони. Хочу знайти щось, що підійде під різні стилі і не виглядатиме старомодно. Може, хтось знає, де можна знайти щось таке?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Справді, зараз багато чоловіків намагаються знайти щось стильне, але при цьому універсальне. Якщо говорити про срібні прикраси, то дуже популярні мінімалістичні браслети та кулони з простими формами. Щодо місця, де можна знайти такі речі, раджу зазирнути в магазин silverplanet.com.ua/]Срібна планета . Там реально можна купити срібні прикраси, які поєднують сучасний дизайн і якість. Наприклад, я недавно бачив у них стильний срібний браслет, який підійде і під кежуал, і під більш офіційний вигляд. І ціни, до речі, цілком адекватні для такого рівня якості.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
Шкіряні браслети klamra.com.ua/brasleti/klamra.com.ua/brasleti/ це класика, яка ніколи не виходить з моди! Вони додають стилю і елегантності, підходять як для повсякденного носіння, так і для особливих випадків. Кожен браслет виглядає по-своєму, в залежності від дизайну та деталей, але завжди виглядає чудово на руці. Шкіра робить їх міцними, а одночасно стильними. Чудовий вибір для тих, хто хоче додати акцент у своєму образі!
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|