|
|
#16 |
|
Новичок
|
Бисквитный с масляным кремом здесь точно не прогадаете. А вот украшения для торта я бы посоветовала купить в магазине megatort.com.ua/ru/saharnie-ukrasheniya/megatort.com.ua/saharnie-ukrasheniya/
Здесь очень большой выбор красивых украшений для торта - топперы, фигурки, цветы, леденцы, сферы. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Избранный
|
Вот что что, а с выпечкой не люблю возиться.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Профи
|
Для багатьох випічка це реальний бізнес. От такими людьми я дійсно захоплююсь!
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Профи
|
Ой не кажіть! Має бути і творчий підхід і підприємницьке чуття, щоб усе правильно організувати та запустити в роботу. Та й на закупівлю обладнання потрібно також добрий бюджет закласти. Чого тільки коштує закупити якісний prosfora.com.ua/category/boroshnoprosiyuvach/борошнопросіювач без якого жодна пекарня не обійдеться. Тому варто усе чітко прораховувати!
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Пользователь
|
А простими рецептами поділитесь, а то я накупив собі продуктів для круасанів, а готувати то толком і не вмію. Точніше в теорії як це робити я знаю а ось на практиці щось ні. Думав, що куплю продукти, а там далі справа маленька. Але не тут було.
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Пользователь
|
Ось вам посилання на хороший сервіс доставки їжі в Києві smaktradytsii.com/catalog/vipichkasmaktradytsii.com/catalog/vipichka. Коли ми з чоловіком хочемо щось смачненьке замовити, на цьому сайті вибираємо випічку. Там відразу і меню можна подивитися, і замовлення оформити дуже зручно. Я, думаю, що ви як чоловік хотіли вразити когось, але не вийшло. А тут безпрограшний варіант з полуфабрикатами, просто в духовку поставите і буде готово!
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Профи
|
А як зробити корисну, безглютенову випічку?
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Избранный
|
Знайома проблема, але я її вирішила для себе. Я знайшла магазин з корисними продуктами Green Leaf і замовила в них greenleaf.com.ua/uk/shop/baking-mixes/суміш для випічки без глютену, консервантів та інших шкідливих домішок. Я зараз намагаюся перейти повністю на здорове харчування, тому акцентую увагу на таких моментах. До речі, в них на сайті є суміш для приготування Різдвяного пирога - теж лише з корисних інгредієнтів.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Новичок
|
У мене ніколи не виходить смачна випічка, завжди щось йде не так.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Профи
|
А в мене все часу бракує на випікання(
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Профи
|
В мене також не багато вільного часу, бо як не робота, то сімя. Але я знайшла вихід з ситуації, і заморожені круасани в METRO www.metro.ua/chomu-metro/products/zamorozhena-produktsiya/napivfabrikati/kruasany - просто чудовий варіант , який мене рятує) Вони дуже смачні, і дуже швидко готуються, тому моя сімя їх просто обожнює.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|