Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > БЕСЕДКА "Днепр" > Вопросы и ответы

Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему.

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 15.02.2025, 16:43   #1
kirillovik
Бессмертный

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 211
kirillovik на пути к лучшему
По умолчанию Підбір аромату Givenchy для особливого випадку

Наближається важлива подія, і я хочу підібрати парфуми Givenchy, які б підкреслили мою індивідуальність та залишили приємне враження. Розглядаю варіанти, але не можу визначитися між L'Interdit та Irresistible. Можливо, хтось користувався цими ароматами і може поділитися враженнями? Які ноти переважають, наскільки вони стійкі, і чи підходять для вечірніх заходів?
kirillovik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 15.02.2025, 17:48   #2
Lapochka
Избранный

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Настроение: Amused
Вес репутации: 184
Lapochka на пути к лучшему
По умолчанию Re: Підбір аромату Givenchy для особливого випадку

Я мала нагоду користуватися обома цими ароматами від Givenchy, тож можу поділитися своїм досвідом. L'Interdit — це справжня класика, створена ще в 1957 році для Одрі Хепберн. Він має насичені квіткові ноти, серед яких жасмин, тубероза та апельсиновий цвіт, що надають аромату глибини та елегантності. Цей парфум досить стійкий і залишає виразний шлейф, тому ідеально підходить для вечірніх заходів або особливих подій. З іншого боку, Irresistible — більш сучасний аромат, випущений у 2020 році. Він поєднує в собі свіжі фруктові ноти, такі як груша та малина, з ніжними квітковими акордами троянди та ірису. Цей парфум легший і більш підходить для денного використання, але також може бути доречним на вечірніх зустрічах, якщо ви віддаєте перевагу свіжим та ненав'язливим ароматам. Щодо стійкості, обидва аромати тримаються досить довго, але L'Interdit має більш виразний шлейф. Якщо ви шукаєте щось елегантне та класичне для особливої події, я б рекомендувала обрати L'Interdit. До речі, оригінальні парфуми Givenchy faynaukraina.com.ua/givenchy/parfum/faynaukraina.com.ua/givenchy/parfum/ можна придбати в інтернет-магазині "Файна Юкрайна", який зарекомендував себе як надійний постачальник якісної парфумерії. Там представлений широкий асортимент ароматів Givenchy, тож ви зможете обрати той, який найбільше відповідає вашим вподобанням.
Lapochka вне форума   Ответить с цитированием
Ответ