|
Психология человека Собсвенно всё, что происходит в душе у Homo sapiens |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#16 |
Новичок
|
![]()
Сбросьте тяжесть говорите )) скинула 20 кг , стала уверенней ...начала хвалить себя , и любить )))
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Новичок
|
![]()
Класс)) рада за вас. Хвалить и радовать себя нужное дело)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Новичок
|
![]()
Интересная информация, есть над чем задуматься
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Новичок
|
![]()
хорошая статья)))
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Новичок
|
![]()
Нужно себя поддерживать, кто если не мы сами это сделает
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Местный
|
![]()
Привіт! Тема дуже важлива, і насправді, любити себе — це не так просто, як здається. Часто ми настільки звикли до самокритики та сумнівів, що навіть не помічаємо, як руйнуємо власне самопочуття. Я погоджуюсь, що важливо почати з визнання цього й поступово змінювати своє ставлення до себе.
Мені дуже сподобався пункт про хвалу себе та оточуючих! Це дійсно надзвичайно важливо. Коли ти починаєш звертати увагу на свої досягнення, навіть маленькі, це створює відчуття позитиву. І не забувайте, що важливо не лише хвалити себе, але й робити це з оточуючими. Це здатне змінити атмосферу і додати більше радості в ваше життя. Щодо порятунку від страхів — я згоден, багато з них насправді надумані. Але над ними потрібно працювати, і аффірмації справді можуть допомогти подолати ці страхи, особливо якщо вони стануть частиною щоденного життя. Не менш важливим є й забуття минулих помилок. Всі ми робимо помилки, але справжнє звільнення настає, коли відпускаємо їх і дозволяємо собі рухатись вперед. Життя продовжується, і ми маємо право не тягнути цей тягар за собою. І, звісно, найголовніше — перестати порівнювати себе з іншими! Важливо усвідомити свою унікальність. Кожна людина має свій шлях, і не треба зациклюватися на чужих досягненнях чи успіхах. А гарна коробка для подарунків |
![]() |
![]() |
![]() |