|
|
#1 |
|
Местный
|
Привіт усім! Маю питання до тих, хто любить готувати. Я останнім часом часто стою перед дилеммою, що приготувати на вечерю, і завжди не можу вибрати. Зазвичай у мене є курка, трохи овочів і різні спеції, але оскільки часу на приготування не так багато, то хочеться швидко приготувати смачну страву, щоб і не затримуватися надовго на кухні, і при цьому насолоджуватися смаком. Хтось має цікаві та прості рецепти для вечері, які можна зробити за 30-40 хвилин? Що б ви порекомендували для такого швидкого, але смачного і ситного прийому їжі?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Знаєш, я люблю готувати страви, які не потребують багато часу на підготовку, і ось один із моїх улюблених варіантів — це курка з овочами в духовці. Просто нарізати курку та овочі (наприклад, картоплю, моркву, броколі), додати спеції та олію, і запікати при середній температурі близько 40 хвилин. Вийде смачно та поживно!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Бессмертный
|
Я часто намагаюся готувати швидко, особливо коли в мене не так багато часу. Один із варіантів — це запіканка з картоплею і м’ясом. Вона готується досить швидко, якщо використовувати готові інгредієнти. Наприклад, можна зробити запіканку з вареної картоплі, обсмаженого м’яса (я зазвичай беру фарш) і трохи сиру зверху. Все запікається в духовці буквально 20-30 хвилин. Це дуже ситно, смачно і не займає багато часу.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
А я нещодавно готувала курячі грудки з овочами - не складно та швидко. Просто все закинула у духовку. А для гарніру - теж не стала заморочуватися та купила швидкого приготування. Це дуже зручний варіант для тих, хто не має часу довго варити картоплю. Просто розчиняєш пюре в гарячій воді, додаєш улюблені спеції, масло — і смачна, ніжна картопля готова! Це швидко, зручно та смачно!
До речі, таку їжу можна й на роботу брати. Залив водою - й смачний обід тобі готовий.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|