|
|
#16 |
|
Профи
|
А скажіть мені колеги, як можна штрафи онлайн перевіряти та сплачувати?
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Профи
|
Якщо потрібна scanbe.io/finesперевірка штрафу , перейдіть на сайт Сканбі. Там ви зможете швидко та зручно перевірити всі штрафи, що стосуються вашого транспортного засобу, без зайвих кроків. Просто введіть необхідну інформацію, і результат буде готовий за лічені хвилини.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Профи
|
А чи хтось брав в кредит вживане авто? Якщо так, то де?
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Профи
|
Покупка авто – важное решение, и когда мы решили, что новый автомобиль пока недоступен, мы обратились к лизингу. Мы выбрали подержанный, но качественный автомобиль. В hapai.kiev.ua/ru/city-kharkiv предоставила нам профессиональные консультации, оперативно оформила покупку и предложила прозрачные условия. Их опыт и надежность позволили нам совершить выгодную покупку.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Местный
|
Які автосалони чи офіційні дилери пропонують автомобілі Porsche за вигідною ціною з гарантією виробника? Де можна знайти як нові, так і вживані моделі у відмінному стані з перевіреною історією, вигідними умовами покупки?
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Местный
|
В автосервісі Porsche Центр Київ Аеропорт dealer.porsche.com/ua/kyivairport/uk-UA/Model-Pages/Porsche-Cayenne ви знайдете широкий вибір нових та сертифікованих вживаних автомобілів Porsche з гарантією виробника. Тут пропонують перевірені моделі у відмінному стані, а також вигідні умови покупки, фінансування та сервісного обслуговування.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Профи
|
Дуже крута машина, як на мене
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Профи
|
Під час вибору авто я звертала увагу не лише на дизайн, а й на безпеку, функціональність і новітні технології. У Volvo я знайшла все це. Особливо сподобався Volvo XC40 Recharge – екологічний, потужний і водночас комфортний автомобіль. Раджу всім, хто цінує якість, звернути увагу на цю модель. До речі, купити вольво xc40 recharge тут winnerauto.volvocarsdealer.com/model/xc40-recharge , адже там найкращі умови.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|