Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > БЕСЕДКА "Днепр" > Флейм

Флейм Разговоры на любые темы

Ответ
 
Опции темы Опции просмотра
Старый 21.03.2025, 21:09   #1
Bubaf
Профи
 
Аватар для Bubaf
 
Регистрация: 08.11.2016
Сообщений: 398
Сказал(а) спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Настроение: Amused
Вес репутации: 163
Bubaf на пути к лучшему
По умолчанию Секрети приготування від справжнього італійського ресторану

Обожнюю італійську кухню, але вдома піца та паста виходять зовсім не такими, як у ресторанах. Читав, що справа не тільки в рецепті, а й у техніці приготування. У чому секрет італійських шеф-кухарів? Які прийоми вони використовують, щоб страва була дійсно автентичною?
Bubaf вне форума   Ответить с цитированием
Старый 21.03.2025, 21:14   #2
Петруччо
Профи
 
Аватар для Петруччо
 
Регистрация: 20.07.2020
Сообщений: 202
Сказал(а) спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Настроение: Amazed
Вес репутации: 92
Петруччо на пути к лучшему
По умолчанию Re: Секрети приготування від справжнього італійського ресторану

У ресторанах все побудовано на якості та технології. Тісто готується заздалегідь і проходить повільну ферментацію – так воно стає легким і добре пропікається. Соус – мінімалістичний, лише з натуральних томатів. Сири не змішують абияк, а підбирають, щоб вони гармонійно доповнювали один одного. Подивіться секрети приготування від справжнього італійського ресторану https://mercato.ua/article/26 в статті - там все прописано детально.
Петруччо вне форума   Ответить с цитированием
Ответ


Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)
 

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.

Быстрый переход


Текущее время: 22:48. Часовой пояс GMT +3.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions Inc. Перевод: zCarot