![]() |
#1 |
Избранный
|
![]()
В скором времени день рождения у моей девушки, и я хочу подарить ей что-то особенное, а не банальные цветы или конфеты. Она любит необычные подарки, что-то креативное, но при этом со вкусом. Я рассматриваю варианты, но боюсь ошибиться с выбором, поэтому хочу услышать совет со стороны. Какие идеи можете предложить?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Избранный
|
![]()
Понимаю вашу ситуацию — всегда хочется, чтобы подарок был не только приятным, но и запоминающимся. Мне кажется, хороший парфюм — один из самых удачных вариантов, особенно если выбирать нестандартные и яркие композиции. Я недавно делал подобный подарок своей жене и остановился на известном бренде Paco Rabanne. На
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
А для хлопця що порекомендуєте подарувати?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Профи
|
![]()
Брат давно хотів щось універсальне для роботи та подорожей, тому я подарувала йому мультитул Leatherman
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Пользователь
|
![]()
Хочу здивувати дівчину гарним букетом, але часу бігати по магазинах зовсім немає. Ви не підкажете, де можна замовити квіти з доставкою, щоб було гарно, свіжо і вчасно? Бажано, щоб можна було обрати щось стильне, не просто класичні троянди, а, може, якусь цікаву композицію. Буду радий почути перевірені варіанти!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Избранный
|
![]()
Я завжди вважав, що найкращі моменти – це ті, які дарують щасливі емоції. Минулого тижня я вирішив зробити сюрприз для своєї дівчини й купити квіти в Києві
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Местный
|
![]()
дуже гарний вибір
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Профи
|
![]()
Прикраси – це не просто аксесуар, а особливий штрих у стилі. Мій чоловік давно хотів стильний браслет, і я знайшла ідеальний варіант у Reytel. Срібний жорсткий браслет FIDES
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Новичок
|
![]()
Хочу додати ще одну цікаву ідею для подарунка, яка точно не залишиться без уваги — кавомашина
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |