|
Флейм Разговоры на любые темы |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Бессмертный
|
![]()
Останнім часом шукаю цікавий фільм для перегляду, але щось усе не те… Багато новинок виходить, та важко обрати щось справді гарне. Хочеться, щоб був цікавий сюжет, хороша гра акторів і щоб не було суцільних кліше. Може, хтось уже щось дивився і може порекомендувати? Буду вдячний за будь-які поради!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Профи
|
![]()
Я теж часто стикаюся з такою проблемою, особливо коли не хочеться витрачати час на фільми, які виявляються посередніми. Недавно дивився кілька нових стрічок, але особливо сподобався один трилер – несподіваний сюжет, сильна акторська гра, тримає в напрузі до останньої хвилини. Якщо любиш подібні жанри, можу розповісти детальніше!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Пользователь
|
![]()
О, трилери – це круто! Мені якраз бракує чогось дійсно захопливого. Останнім часом забагато банальних комедій, які не викликають навіть усмішки. Було б класно знайти щось із цікавим сценарієм, а не чергову передбачувану історію. До речі, де ви зазвичай перевіряєте рейтинги нових фільмів? Можливо, є якийсь перевірений ресурс?
__________________ Нашла интересную штуку. Русская поговорка: "У дураков мысли сходятся». Американская: "Великие умы думают одинаково". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Пользователь
|
![]()
Якщо шукаєш хороші фільми та хочеш дізнатися, що зараз у тренді, рекомендую заглянути на
![]()
__________________ Да что там коня на скаку... Есть женщины в русских мегаполисах — лёгким поворотом руля останавливают до тысячи автомобилей. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Профи
|
![]()
Теж хочу подивитися щось цікаве.
|
![]() |
![]() |
![]() |