|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#16 |
|
Избранный
|
Я бы рекомендовала заказать у специалистов. Эта ниша сейчас переполнена и нужно придумать что-то такое, что отличало бы ваше кафе от других заведений. Именно над этим и будет работать дизайнер.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Местный
|
Думаю что стоит именно строить так как сейчас есть довольно простые, надежные и недорогие варианты для строительство. Я недавно видел что сейчас очень популярны быстровозводимые дома из таких даже детские сады делают что уже как бы показатель надежности и продуманности!
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Избранный
|
Ось нещодавно побував у Львові, у цьому ресторані дуже смачний Бріскет . Як на мене це найсмачніший ресторан у якому я був у цьому місті. Приємний персонал гарне обслуговування, дуже зайшов у душу мені їхній бар! Зручно заходити всім, хто гуляє в центрі міста, доставка та оплата максимально проста, клієнт також може сам забрати своє замовлення.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Профи
|
Там не тільки роботи багато, а й вкладень. Обладнання для кухні, посуд, меблі... В залежності від формату кафе і холодильні шафи можуть знадобитися -
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Новичок
|
Realmccoy, та й руки опускати теж не варто, потрібно сподіватися і прагне кращого. Вірити у перемогу і максимально прагне цього! Звичайно за останні роки дуже сильно "підкосило" малий бізнес з пандемією, а тепер ще й ця "біда".... Але треба бути сильними! Дуже багато виробництв громадського харчування донатять і допомагають нашим героям! Головне спроектувати свою запопадливість у правильне русло., мені до речі нещодавно трапилася дуже продуктивна стаття на тему "Як збільшити ефективність виробництва на кухні за допомогою нового обладнання" Може коум - теж буде актуальна ... Удачі нам усім.
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Избранный
|
Мне кажется, что это довольно удачный бизнес в наше время, на который конечно же стоит обратить внимание, если Вы хотите заработать деньги. Почитайте что пишут вообще про кофейный бизнес - это на самом деле может Вам принести существенный доход.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Новичок
|
Дуже класні меблі для кафе, в тому числі вуличні (на літній майданчик або терасу).
Є пропозиції під різний бюджет - від преміального до зовсім мінімалістичного. Звертайтесь за консультацією, або перегляньте на сайті.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|