|
|
#1 |
|
Профи
|
У кого ранок починається з кави, а у мене зі смачного манника. Готую його за своїм випробуваним рецептом, але із варіаціями - то додаю шоколад, то фрукти, то горішки, мак. Сьогодні пекла з додаванням апельсинової цедри. Одним словом, експериментуйте!
Рецепт манника Потрібно:
Розтоплюємо вершкове масло, додаємо яйця, кефір, цукор, соду, манку та борошно. Тісто має вийти рідкувате. Виливаємо у форму і випікаємо при середній температурі до готовності. Гарячий манник заливаємо склянкою молока – молоко ллємо не на центр пирога, а у форму. Молоко миттєво вбирається. Манник виходить дуже ніжним. Смакуйте! Примітка:* молоко можна і не додавати, якщо любите більш сухий пиріг. [IMG]http://forum.dneprcity.net/img/forall2/man***.jpg[/IMG]********
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Пользователь
|
спасибо за рецепт)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
ням ка
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Новичок
|
Никогда не пробовала готовить манник. Спасибо за рецепт!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Пользователь
|
Цікавий рецепт. А що можна брати до манника? Можливо якесь варення сюди підійде?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Пользователь
|
а я б что то и другое с еды пропробовала.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Профи
|
Да манник это конечно круто и довольно вкусно. Но я как кто его никогда не готовила и даже не знаю как он правильно делается. И я вот сейчас балую своих сырниками, которые они очень любят. И для тех кто хочет узнать их рецепт, то его можно посмотреть на сайте вот этой компании по производству и продаже замороженных полуфабрикатов оптом в Украине. Я сырники все время делаю по их рецепту. И они получаются очень вкусными.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Местный
|
спасибо. все интересно и вкусно
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Пользователь
|
Цитата:
Я недавно по этому рецепту себе манку сварил. Получилось очень аппетитно и вкусно. Добавил ещё туда пару долек клубники. Кто хочет, возьмите и себе рецептик на заметку. Кстати, отмечу, что помимо вкусных блюд, не забывайте и про то, что нужно пить воду в достаточном количестве, ведь благодаря неё выводятся токсины и метаболизм ускоряется. Последний раз редактировалось yuras891; 14.02.2022 в 14:28. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Избранный
|
Ни разу не пробовала такой готовить.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Профи
|
Це звучить просто неймовірно! Дякую за рецепт, обов'язково спробую. Особливо зацікавила ідея додати апельсинову цедру – уявляю, який аромат наповнює кухню! А заливка молоком – це взагалі щось нове для мене, таке ніжне й соковите. Люблю, коли можна експериментувати з інгредієнтами, додаючи свої улюблені смаки. Наступного разу спробую з шоколадом та горішками. Дякую за натхнення!
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|