|
|||||||
| Поздравлялки Поздравляем с праздниками, Днями рождения и т.д. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Новичок
|
Открытка с днем рождения дедушке
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Новичок
|
Открытка «С днем рождения, Лёва!»
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Новичок
|
А есть что-то оригинальное к дню ангела Ангелины
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Я заказываю видео открытки поздравления тут:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Новичок
|
прикольно)
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Новичок
|
Спасибо за открытки, пригодились)
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Пользователь
|
Де можна знайти привітання у віршах, прозі, смс та листівках на Трійцю та Зелені свята у 2023 році?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Местный
|
Ах, я завжди люблю вибирати особливі привітання на свята! Я раджу заглянути на сайт informator.ua, там ви знайдете статтю, яка присвячена Трійці та Зеленим святам у 2023 році. У цій статті ви знайдете привітання у віршах, прозі, смс та листівках, які можна використовувати для поздоровлень вашої родини та друзів. Сайт informator.ua відомий своїми якісними статтями та цікавою інформацією про різноманітні події та свята. Запрошую вас відвідати та знайти потрібну інформацію для незабутніх привітань на Трійцю та Зелені свята!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Пользователь
|
Хочу поділитись корисним порталом, на сторінках якого я знайшла гарні привітання із Різдвом Христовим . Світле родинне свято, яке традиційно відзначаємо кожного року. Символ нової надії, що все зміниться на краще. Листівки мають гарний дизайн і декількох реченнях передають лаконічно все що хочеш побажати рідним. Рекомендую.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Профи
|
Я на сайтi Vitanniachko знайшов
Там великий вибір відкиток на будь-який смак та привід) Можна швидко та зручно поділитись у тг за допомогою спеціальної кнопки, зручно коротше кажучи) І найголовніше, сайт повністю безкоштовний) |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Новичок
|
Не густо. Думала здесь есть из чего выбрать.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|