Доброго времени суток. Пишу, чтоб выговорится. Болела корова, вызвали ветеринара, он её осмотрел и приписал таблетки. Лечили, лечили, а толку 0. В итоге нашли настоящую болезнь в статье и собственными силами вылечили. Как я думаю, ветеринар не смог нам помочь, потому что ему нет дела. Все халатно относятся к своим обязанностям.
Доброго дня. Розумію ваші емоції, коли вкладаєш час, гроші й сили в лікування, а результату немає — це дуже виснажує, особливо коли йдеться про корову, від якої залежить господарство. Добре, що ви змогли самостійно розібратися в ситуації та знайти причину хвороби. Це говорить про вашу уважність і відповідальність. Водночас я б не став одразу узагальнювати, що всім ветеринарам «немає діла». На жаль, як і в будь-якій сфері, є різні спеціалісти. Іноді помилка може бути через недостатню діагностику або відсутність додаткових аналізів, а іноді — через банальний брак досвіду саме з такими випадками. У складних ситуаціях, особливо коли лікування не дає результату, варто звернутися за другою думкою до іншого фахівця. Щодо препаратів, то важливо також, де ви їх купуєте. має досить широкий вибір препаратів і можна уточнити деталі щодо застосування. Коли є доступ до якісних ліків і чітких інструкцій, це теж впливає на результат лікування. Головне — не опускати руки і не економити на діагностиці. Ваш досвід показує, що уважність власника відіграє величезну роль. Сподіваюся, з коровою зараз усе добре.