|
|||||||
| Услуги В этом разделе пользователи могут предложить свои услуги в разных сферах деятельности |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Новичок
|
Пассажирские перевозки в Европу
Комфортные перевозки (Трансферы пассажиров) в страны Евросоюза.. Украина-Португалия(Черкассы-Киев-Польша-Германия-Австрия-Швейцария-Франция-Испания) Выезд 1 раз в неделю из г Черкассы. (через Киев.) Забираем от дома до места доставки (указанное пассажиром)Согласно маршруту. Доставка посылок с Европы, в кротчайшие сроки. Вся информация по номеру телефона. (0734870380(viber,0962557678) Ольга |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Новичок
|
Привіт! Я хочу поїхати до Валенсії і шукаю найкращий варіант для поїздки автобусом. Чула, що є різні маршрути, і можна добиратися через Європу. Які зручності на борту, чи є якісь знижки, і як швидко можна придбати квитки? Підкажіть варіанти. Заздалегіть дякую.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Привіт, можу підказати. Якщо ти шукаєш комфортну поїздку до Валенсії, то обирай білети на автобус по Європі від . Маршрути можете дізнатися у них на сайті. На борту автобуса є все необхідне для комфортної подорожі: кондиціонер, регульовані сидіння, санвузол, гарячі напої та навіть безкоштовний Wi-Fi. Зробити подорож ще зручнішою допоможе мультимедійна система, а для з'єднання з інтернетом доступний Starlink. Якщо ти плануєш подорож із дітьми, то ця компанія пропонує знижки на квитки для дітей та молоді. Купити квиток можна онлайн через сайт, і це займе кілька хвилин, з можливістю отримати додаткову знижку.
|
|
|
|
![]() |
| Метки |
| испания, италия., пассажирские перевозки |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|