|
|||||||
| Девишник Всё, начиная от косметики и поломанных ногтей и заканчивая секретами истинной красоты. Женский раздел |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Яке взуття взяли собі на весну? Показуйте дівчата))) Не знаю що собі купити класного на кожен день, щоб підходило під все. Поділіться посиланнями, магазинами з модним взуттям)
Последний раз редактировалось Ульяна Луговая; 14.03.2019 в 14:28. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
'Під все' не буває. Я купила короткі ботильйони на танкетці, також з прошлого року залишилися сапоги-панчохи на шпильці, та нещодавно купила грубі боти в стилі Джеффрі Кемпбелла.
Последний раз редактировалось Анита Лащенко; 14.03.2019 в 14:35. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Я звичайно не дівчина, але у взутті розбираюся не гірше, навіть жіночої. Завжди з дружиною ходимо разом вибирати їй взуття. Все залежить від того, який у вас стиль, ви можете купити туфлі Оксворд, вони підійдуть і під джинси, і під штани. Я ось тут бачив подібні alexbell.com.ua/ua/zhenckaya/tufli-271892301/ . Взагшалі жіночі туфлі зараз модні не класичні, а більш спортивні.
Последний раз редактировалось Сергей Елисеев; 14.03.2019 в 15:31. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Під все у мене чоботи-челсі. Ще є черевики на низькому ходу на шнурках і ботильйони. А ще є вже десяток кросівок і кедів різних кольорів, їх ношу частіш вього)))
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
Я прикупила з нового - кросівки, для мене це універсальна взуття. Модні на платформі і кольорові.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|