|
|
#1 |
|
Местный
|
Отличные кроксы для девочки 8 лет можно недорого подобрать в интернет магазине "Кидик" нам их тпорекомендовали наши друзья, которые тут kidik.ua/shoes/obuv-dlya-devochki/bosonozhki-tapochki-dlya-devochki/kroksy-dlya-devochki/]kidik.ua/shoes/obuv-dlya-devochki/bosonozhki-tapochki-dlya-devochki/kroksy-dlya-devochki/ для своих деток обувь закупают.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
У тих випадках, коли мені потрібно було crocsdiscount.com.ua/uaкупити крокси Київ, я звертаюся до перевіреного інтернет-магазину crocsdiscount.com.ua . У них, гарний вибір чоловічих, жіночих та дитячих кроксів. І ціни, на 10-20% нижчі, ніж в інших інтернет-магазинах. Ну і найголовніше, якістю купленого у них взуття, я завжди залишався задоволений.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
Мені здається, що краще звичайні кросівки взяти, тому що сліпони не завжди для дитини зручні, особливо якщо ми говоримо про рухливі ігри. Подивіться самі якісь ціни на кросівки для дівчаток kinder-moda.com.ua/ua/girls/krosovki/kinder-moda.com.ua/ua/girls/krosovki/ - в інтернеті можна пристойно заощадити на цій покупці.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Избранный
|
Кроксы мы тоже любим, дочка все лето в них бегает.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|