|
|||||||
| Строительство и недвижимость Все о строительстве. Обсуждение строительных и отделочных материалов. Вопросы связанные со строительством. Дизайн. Интерьер. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Новичок
|
Все же видели ЖК "Нивки-Парк", в Киеве? Волшебные дома, очень хотелось бы туда когда-нибудь переехать. Сколько вообще стоит приобрести там квартиру?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Самому нравится. Проект правда ещё не завершён, но сам по себе шикарный. Если рассматривать именно новострой и приобретать квартиру в процессе стройки, можно очень хорошо сэкономить. Всю информацию про ЖК "Нивки-Парк", можно посмотреть на их сайте, в том числе и узнать .
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Помочь приобрести недвижимость в Киеве, вам могут в агентстве . Я несколько раз пользовался их услугами. И во всех случаях, они мне помогали удачно покупать и продавать недвижимость в столице. Особенно, хочется отметить риелтора Елену Бондарук.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Избранный
|
Які ще варіанти можете порадити роздивитися?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Бессмертный
|
Для себе обрав DOCK32 це не просто житловий будинок, а справжнє втілення сучасного підходу до житлового будівництва у Києві. Розташований на проспекті Степана Бандери, він має низку переваг, які роблять його привабливим для покупців. Спершу, це розташування - зручне та доступне, з хорошою транспортною розв'язкою та розвиненою інфраструктурою. Крім того, DOCK32 пропонує сучасні планування квартир, які відповідають усім потребам сучасного мешканця. Забудовник "Ковальська" відомий своєю надійністю та якістю, що дає додаткову впевненість у правильності вибору. Такий житловий комплекс - це інвестиція у комфортне майбутнє.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Местный
|
Ми теж купили квартиру в новобудові і нещодавно переїхали вже до жк софія клубний . Задоволені, що обрали цей житловий комплекс, на території якого можна знайти все. Особливо і до Києва виїжджати не потрібно, а територія комплексу ще й облагороджена так, що хочеться гуляти постійно з дітьми, бо дитячих майданчиків багато на будь-який смак.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Избранный
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Избранный
|
Я вам з особистого досвіду можу порадити звернутися до бази даних України . У них можна знайти інформацію про будь-яку людину, а тим більше це знадобиться при оформленні угоди з купівлі/продажу.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Профи
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Местный
|
Якщо вас цікавить , то раджу вам новобуд Echo park II. Я купила там квартиру без посередників, напряму від забудовника і можу сказати, це було правильне рішення. Компанія показала себе з найкращого боку: ввічливе ставлення, чіткі терміни, гарна якість будівництва.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|