Современное оборудование для стоматологического кабинета является первым и основным показателем технического оснащения клиники и профессионализма врачей. Поэтому обеспечение клиники и ее медицинского персонала всем необходимым для качественного предоставления услуг становится приоритетом для руководителей медицинских учреждений. Смотреть: .
Хто вже використовував біокерамічний матеріал Cerafill RCS у роботі? Цікавить, наскільки він зручний у внесенні, чи добре герметизує кореневі канали і як себе поводить після затвердіння. Хочу зрозуміти, чи варто його замовляти для клініки, перш ніж робити велику закупку.
Хто вже використовував біокерамічний матеріал Cerafill RCS у роботі? Цікавить, наскільки він зручний у внесенні, чи добре герметизує кореневі канали і як себе поводить після затвердіння. Хочу зрозуміти, чи варто його замовляти для клініки, перш ніж робити велику закупку.
Я замовляла біокерамічний матеріал через NewDental і залишилася дуже задоволена. Матеріал легко працюється, добре тече у канали і не залишає пустот, що важливо для надійного герметичного заповнення. Консистенція комфортна, не липне до інструментів, а після затвердіння зберігає форму і надійність. Доставка швидка, упаковка без пошкоджень, а менеджери допомогли підібрати оптимальний варіант під мої потреби. Тепер це один із моїх основних матеріалів для ендодонтії.