|
|
#1 |
|
Избранный
|
Можно ли обучится программировать онлайн??
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Якщо знайти гідні курси, то звичайно можна) Можу тобі порадити компанію SoftServe, у них відмінні Там підтримка викладачів 24\7, вони розбирають головні помилки та допомагають уникнути їх. Навіть після закінчення курсів, вони підтримують своїх учнів, навіть допомагають з працевлаштуванням кращим) Я сам вчився тут, та кажу на своєму опиті, це кращі курси які є в Україні.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
Вполне даже...
Было бы желание учиться, а курсы очень неплохие знания дают. Я вот к примеру сейчас по удаленке занимаюсь на курсах по фронтенд-разработке, которые для себя подобрал на Так вот я новичок в этом деле, так прогресс очевиден. Уже на фрилансе стал небольшие заказы брать. так что все вполне реально! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Так, це не проблема. Навіть роботу можна знайти віддалену через інтернет.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
Полностью согласен, я так на портале смог найти достойную работу. Это специализированный сайт, который содержит в себе много разных вакансий со всего мира. Ты можеш откликнуться, получить ТЗ и пройти его. Я со второго раза смог найти классную работу. которая мне приносит прибыль. Кстати, много вакансий на удаленке, так что это упрощает все.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Местный
|
А я две недели назад закончила курсы SMM в компьютерной школе Гиллель . Отличный курс, структурированная программа, профессиональные тренеры, для меня очень удобно , что просматривала вебинары в записи, так как не всегда могла присутствовать во время занятий.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Профи
|
Зараз багато вакансій є в інтернеті, головне бути хорошим працівником і спеціалістом своєї справи.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Профи
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Профи
|
Дякую за поради. Знайшов один портал, де легкий пошук роботи для фахівців в IT-сфері Тут потрібно зареєструватися. Безліч компаній тут швидко відшуковують хорошого профі або молодого фахівця, який також має навички. Кожен розробник має своє портфоліо, так що собі також потрібно зробити. Надіюсь, що скоро знайду бажану роботу.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Профи
|
Встал вопрос, как приобрести микробит. Это компактный компьютер на основе одной платы, разработанный по инициативе BBC совместно с крупными технологическими компаниями. В его разработке принимали участие учебные организации для стимулирования прогресса в сфере информационных технологий и робототехники. Приятель, который узнал о моей проблеме порекомендовал интернет-магазине RoboStore. С менеджером можно обсудить все вопросы по +38 (096) 470 02 29 (Viber, Telegram). Заказал товар на сайте . Приятно, что доставка по Киеву выполняется быстро.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Избранный
|
Доброго дня! Я онлайн проходила поглиблений курс SEO оптимизации - ITEA пропонує хороший вибір освітніх матеріалів за прийнятними цінами, а ще є можливість звертатися до ментора, який консультує з найскладніших питань. До речі, на багато навчальних курсів зараз знижки, так що зверніть увагу.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Профи
|
Где можно пройти курс по моушн дизайну?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Профи
|
Проходив курси моушн дизайну з нуля, в IT школі "Лимон"
Викладачі Лимона практикуючі айтішники, тому інформація яку подають актуальна. Процес навчання цікавий, з великою кількістю практики, що дуже здорово. Є розтермінування, допомога з працевлаштуванням, а також доступно онлайн-навчання. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|