|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
У моїй родині так заведено, що читання стало невід'ємною частиною життя, а все пішло саме від нас з чоловіком. Любов до книг прищепили і дітям, хочеться чогось нового і цікавого їм придбати, а де ви замовляєте їх? Підкажіть будь ласка
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
У нас в школі вчителька від Бога, вона дійсно займається з дітьми і тягне тих, кому це цікаво. Були з батьками присутні на відкритому уроці і просто отримали колосальну насолоду! Вона практично всі книги і дає нам за що їй величезне спасибі!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
Значить вам дуже пощастило!) Мої діти більше люблять грати в комп'ютер, розумію, що це далеко не найкраще заняття для них і в зв'язку з цим купую їм літературу і прищеплюю любов до книг, виходить хоч і з деяким працею. Іноді замовляю через інтернет іноді в крамниці книжкової купую.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Избранный
|
У будь-якому випадку читати необхідно, як мені здається ніщо не зможе замінити книгу адже саме вона відкриває для читача той самий «незвіданий» світ.
Для цього потрібно знайти свого автора і жанр який буде цікавий, у мене з цим все просто, я заходжу на книжковий сайт bookish.kiev.ua/literat -dlya-diteibookish.kiev.ua/literaturа-dlya-ditei і вибираю щось новеньке, адже смакові переваги своїх діток я знаю як ніхто інший, логічно.Починали з розгляну картинок тепер їх просто не відірвати! Бачу як у них розвиваються мовні звички і грамотність в цілому, а значить результат є. [IMG]www.iphones.ru/wp-content/uploads/2018/03/booksheader1-1240x580.jpg[/IMG] |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Местный
|
А я ищу где и детские и взрослые книги можно купить одним махом. Подскажите хороший магазин книг с быстрой доставкой желательно.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Профи
|
Год назад нашла интернет магазин литературы valliza-book.com.ua/valliza-book.com.ua/, с тех пор купила себе и детям уже достаточно много книг. Я люблю читать и прививаю любовь к книгам детям. Понятно, что сейчас легко найти все в электронном варианте, но это совсем не то, согласитесь. Мы собираем свою домашнюю библиотеку потихоньку.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Профи
|
у меня сын любит смотреть картинки в книгах, читать не очень
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Местный
|
Уточните пожалуйста возраст ребенка чтобы было более понятно. Просто если ему 6-7 лет, то это просто физиология еще. Если старше, то можно предложить ему book24.ua/catalog/detskie_komiksy/вот например комиксы? Обычно они привлекают многих детей, особенно мальчиков. Вот попробуйте...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Избранный
|
С личного опыта могу порекомендовать интернет-магазин bebebooks.com.ua/shop/ - очень понравилось, что цена на детские книжечки дешевле, чем в других онлайн-магазинах и плюс бесплатная доставка. Заказывала на праздники две книжки дочке и сыну. Доставка быстрая, все отлично. Детки остались очень довольны покупкой. Книги классные и красочные, качественная бумага, обложка, упаковано все надежно.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Избранный
|
Моя дочь тоже любит читать и я ее в этом увлечении всячески поддерживаю, постоянно покупаю интересные книги Меня в этом плане выручает книжный магазин "Е", здесь book-ye.com.ua/catalog/dytyacha-literat
/]book-ye.com.ua/catalog/dytyacha-literaturа/ большой выбор детской литературы, цены сравнительно невысокие, доставка оперативная. Недавно прочитали "Маламандер" Томаса Тейлора, дочь в полном восторге, классная книга, ждём больше историй автора![]() [IMG]book-ye.com.ua/upload/iblock/e6f/69728ff1_3ee1_11eb_8142_000c29ae1566_d7b75f3e_3ee1 _11eb_8142_000c29ae1566.png[/IMG] |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Избранный
|
Я недавно со своим сыном послушала аудио клигу "Шел волшебник по городу" на сайтеweb-skazki.ru/book/shyel-po-gorodu-volsheb***web-skazki.ru/book/shyel-po-gorodu-volsheb***. Интересная книга и поучительная, Долго с сыном еще говорили о книге. Мне понравился большой выбор книг на этом сайте, возможно почитать классику и современных авторов.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Избранный
|
актуально
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Профи
|
)))
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Новичок
|
«Сияние» Стивен Кинг скачать бесплатно книгу fantasy-
.com/siyanie-stiven-king/
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Местный
|
Де б не купували книжки для наших дітлахів завжди ці книжки читаємо потім самі.
Бо іноді може траплятися такий матеріал, що дітям краще не читати. Особливо, якщо купувати книжки на ринку. Але вже не вперше робимо покупки в knigoland.com.ua/dityacha-literat knigoland.com.ua/dityacha-literat і можу сказати, що цей магазин книг нас ще жодного разу не пiдводив.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|