|
|||||||
| Авто-Мото-Вело Обсуждение вопросов покупки и продажи автомобилей, проблемы растаможивания, обмен мнениями о ремонте и запчастях, новые модели и цены |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Подруга просить допомогти їй з ремонтом автомобіля. Дайте пораду, на яке СТО краще відвести її залізного коня, щоби якість ремонту була високою?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
З власного досвіду можу сказати, що варто звернутися ось сюди . Це СТО мені порадив брат. Він вже неодноразово звертався до них з різними поламками і кожного разу всі поламки були якісно усунені в найкородший термін.
Последний раз редактировалось Visca; 27.08.2022 в 21:04. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Я нещодавно стала щасливою власницею авто, тепер шукаю, куди звертатися за ремонтом та обслуговуванням.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Мені подобається СТО Дніпро Там професіонали своєї справи, ремонт роблять швидко та якісно. Надають гарантію на виконані роботи. Звертаюся до цього автосервісу вже кілька років – всім задоволена.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Избранный
|
Все залежить від того, що саме потребує ремонту. А взагалі ось гарне СТО , нам там ремонтували рульові рейки. Все зробили якісно і в короткий термін.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Профи
|
Колеги, хто має СТО, підкажіть, які товари купуєте та де?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Профи
|
У нас невеличка майстерня по ремонту автомобілей, куди часто звертаються за дрібним ремонтом. В основному то: заміна олив та гальмівних рідин, присадок, мастил, ремонт кузова та інше. Для роботи нам завжди потрібні якісні розхідні матеріали та ми знайшли в Україні офіційного постачальника ТМ , все необхідне цього виробника замовляємо. Для власних потреб також раджу обирати цю якісну продукцію своїм клієнтам та вам, колеги.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|