16.02.2023, 01:02 | #1 |
Профи
|
Магазин жіночого одягу
Всім привіт! Хочу оновити свій гардероб якісним одягом, але ніяк не можу визначитись де купувати. Порадьте інтернет-магазин жіночого одягу, де хороша якість, і ціни не занадто високі.
|
16.02.2023, 01:08 | #2 |
Бессмертный
|
Re: Магазин жіночого одягу
Магазинів з одягом в інтернеті дуже багато, але моя дружина вже тривалий час купує одяг тільки в одному, до речі українського виробника. Якість одягу на висоті та ціни хороші, не завищені.
|
16.02.2023, 01:11 | #3 |
Профи
|
Я люблю одяг українського виробника, правда в інтернеті його ще не купувала в основному в офлайн магазинах. Якщо не важко залиш посилання на магазин, де твоя дружина купує собі одяг. Може і я там собі щось підберу.
|
16.02.2023, 14:15 | #4 |
Бессмертный
|
У дружини улюблений магазин Кенді Стайл
Весь одяг з якісних тканин, і при цьому ціни хороші, часто знижки та акції. Якщо одяг є в наявності, то його відсилають в день замовлення, є моделі "під замовлення", які треба зачекати 4-7 днів. Що викликає особливу довіру, що можна оплачувати після отримання, навіть примірити, якщо не підходить є обмін та повернення. |
04.05.2023, 11:58 | #5 |
Новичок
|
Всім привіт!
Також хочу порадити футболки українських брендів Одежа має класний дизайн та найголовніше, від українських брендів! |
04.05.2023, 12:26 | #6 |
Новичок
|
Ціни взагалі огого на укр бренди
Краще блін в зарі щось купити |
13.06.2023, 14:36 | #7 |
Новичок
|
украинское производство дорого получается. Китай переплёвывает уже давно. Если нужно поменять гардероб, то Зара, вайкики, Ньюйоркер. там самые низкие цены
|
26.07.2023, 10:36 | #8 |
Новичок
|
Делікатне питання для кожної жінки де саме затарювати речі. Є багатий вибір серед пошиву Китая, Турції, Бангладешу, Індії або В'єтнаму. За якість нема що казати, бо завжди різне виходить. Але навіть популярні бренди, типу Пуми та Тімберленду будують свої заводи саме там. Є також варіант розглянути українські бренди, подруга нещодавно рекомендувала український бренд жіночого одягу Kachorovska за посиланням
|
30.08.2023, 17:14 | #9 |
Избранный
|
Одежда от VIVERY всегда вызывает у меня только положительные эмоции, и новая коллекция демисезонных курток и пальто не стала исключением! Качество каждой вещи на высшем уровне, а стильные дизайны и модные расцветки поражают своим разнообразием. Чудесное сочетание доступных цен
|
04.09.2023, 17:21 | #10 |
Профи
|
Якщо чесно, то магазів з одягом сьогодні дуже багтао. В основному купую одяг від відомих виробників.
|
04.09.2023, 22:22 | #11 |
Профи
|
Магазинів, де можна придбати одяг, сьогодні, справді, вистачає. Проте, я ніколи не роблю спонтанних покупок, завжди все добре обдумую, щоб купити тільки якісний та потрібний одяг. Часто використовую промокоди на покупки, які беру з сайту
|
15.10.2023, 13:11 | #12 |
Местный
|
Від себе пораджу перевірений магазин - в
|
16.10.2023, 21:07 | #13 |
Новичок
|
яка якість речей ?хто виробник?
|
16.10.2023, 21:09 | #14 |
Новичок
|
також цікавить де можна купити речі)
|
01.11.2023, 21:30 | #15 |
Местный
|
Магазинів з жіночим одягом сьогодні досить багато. Мені подобається одяг від виробника MBocharova. Це український виробник який пропонує якісні та стильні моделі одягу для жінок. Ннещодавно замовляла в них чорний утеплений спортивний костюм на флісі +
|