|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Як купити айфон, щоб не переплачувати за нього? Я давно вже хочу цю модель, але віддавати таку велику суму грошей ще не зовсім готовий. Чи є якісь поради і вихід із ситуації?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
По-перше, ви маєте розуміти, що ця модель телефону сама по собі не дешева, тому за копійки її точно не купиш. Але вихід є, можна обрати варіант б/у, він нічим не гірший, а коштує менше.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Для того, щоб вам не прийшлось довго шукати, де купити айфон і бути впевненим в його якості, відсутності серйозних пошкоджень і подібного, рекомендую звернутись в ti.ua/ua/iphone-14-pro-b-u/Техно Їжак де вам оформлять покупку в кращому вигляді. В них достойний товар, ви навіть не зрозумієте, що цей телефон б/у, адже виглядати і працювати він буде як новий, а ціна зменшиться.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Рекомендую заглянуть каталог еще и вот этого сайта, здесь вы так же сможете найти и выбрать себе iphone skay.ua/163-iphone/skay.ua/163-iphone/. Модельный ряд большой, есть и новые модели, а есть и старые - они соответственно будут немного по цене дешевле. Тут уже вам выбирать, что именно хотите и на что рассчитываете.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
А де можна придбати вживаний айфон в гарному стані?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Местный
|
Подивіться apptown.com.ua/product-category/used/iphoneiphone вживаний в інтернет-магазині AppTown. Там величезний вибір, техніка у відмінному стані. Магазин забезпечує гарантійне обслуговування вживанної техніки 3 місяці, що важливо. Я там придбала айфон - як новенький, працює чудово! Я ним дуже задоволена. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Профи
|
Я боялася б вживаний телефон брати. Навіть не знаю...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Профи
|
А не треба за самими гарячими новинками гонитися. Ви хочете Айфон, то беріть blog.comfy.ua/ua/pershijj-poglyad-na-iphone-11-11-pro-i-11-pro-max/Айфон 11 , він теж дуже крутий. У свій час - то також була популярна новинка. А ще, це дуже надійні телефони, де прекрасно тримає батарея та чіткі фото камера знімає. Я навіть бачу в цих моделях свої переваги.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Избранный
|
Я зараз вирішив собі взяти iPhone 15 і тепер на нього чекаю. Ознайомився з тим, яким він має бути, коли він і т.д. fopi.ua/apple-store/iphone/iphone-15 . Я вважаю, що айфони варто брати найновіші моделі, у них найкраще наповнюваність телефону і прослужить він найдовше.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Профи
|
Для знаходження найкращих магазинів, де ви зможете отримати найкращий сервіс та якісні товари, рекомендую відвідати beon.com.ua/ . Покупка техніки Епл у магазинах цієї компанії завжди надає найкращі враження. Там ви знайдете інформацію про надійні заклади.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Профи
|
Я всегда был скептически настроен к покупке бу техники, но StoreInUa изменил мое мнение. Здесь можно купить бу айфон storeinua.com/apple-all-uk/apple-bustoreinua.com/apple-all-uk/apple-bu в идеальном состоянии. Экономия без потери качества!
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|