|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Доброго вечора. Мені рекомендуюсь робити хірургічну операцію. Вона не екстрена, але робити ї треба. Підкажіть хорошу клініку, будь ласка, яка спеціалізується на абдомінальній хірургії.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Привіт усім. А що це таке - абдомінальна хірургія. Я про таке й не чула. А що, в звичайних лікарнях такого не роблять? Чи це щось дуже складне? Поясніть, будь ласка, мені цікаво.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Абдомінальна хірургія - це процедура, під час якої лікар зрізає шкіру та м'язи живота, щоб отримати доступ до внутрішніх органів. Після операції Вам доведеться перебувати в лікарні кілька днів.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Избранный
|
У перекладі с латині, абдоміну - це черево. Ось тому й називається хірургічне втручанні у черевній порожнині абдоминальною хірургією.
Я би вам порадив звернутися до медичного центру "Мати та дитина" - там займаються абдомінальною хірургією mdclinics.com.ua/ua/uslugi/xirurgiya/abdominalnaya-xirurgiya/mdclinics.com.ua/ua/uslugi/xirurgiya/abdominalnaya-xirurgiya/ Хирурги усі досвідчені, персонал хороший, умови перебуванні у клініці дуже гарні. Перед операцією Вам необхідно буде здати деякі тести, такі як аналіз крові та електрокардіограму, щоб переконатися, що все нормально. Можете зайти на сайт - там є уся необхідна інформація. [IMG]i.postimg.cc/G90xyDn8/21-04-2023-001436.jpg[/IMG] |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|