|
|||||||
| Флудилка СПшников Флудим и разговариваем на любые темы! |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Особо приближенный
|
Покраска поверхностей большой площадью промышленного, коммерческого и бытового назначения предполагает существенные затраты ресурсов и времени. Для того чтобы ускорить и упростить работу, применяют передовые технологии и методики. К ним можно отнести и безвоздушную покраску по ссылке:
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Пользователь
|
Коли на одному з об’єктів потрібно було по-справжньому рівно й швидко пофарбувати велику площу металевих елементів та фасаду, я зрозумів, що звичайний валик чи кисть тут не дуже підходять. Довго не шукав, бо почитав про технології і вирішив звернути увагу на безповітряне фарбування — воно дає рівний шар без бризок і нерівностей.
Із цим мені допомогла команда з — там усе чітко пояснили, як працює техніка airless, навіщо потрібен саме такий підхід для великих поверхонь і як це впливає на тривалість покриття. Особисто мені сподобалося, що результат вийшов дуже рівним, фарба лігла однорідно, і не було тих «смуг» чи патьоків, які часто з’являються при традиційному фарбуванні. До того ж на тому ж сайті є й інші види фарбувальних послуг — не лише фасади, а й покрівлі, металоконструкції, труби, так що якщо колись знадобиться щось ще — знаю, де шукати. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|