|
|
#1 |
|
Избранный
|
Шукаю перевірений готель в Трускавці, який порадите? Чи можете дати контакти?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я був у Трускавці зі своєю родиною минулого року і можу порадити Raymond. Це чудовий raymond-hotel.com/Готель в Трускавці, де ми зупинялися, розташований недалеко від центру міста, пропонують комфортні номери зі сучасними зручностями. Персонал був дуже доброзичливим і завжди готовий допомогти. Вам не доведеться хвилюватися про їжу, оскільки ресторан готелю пропонує різноманітні страви, які смачні та свіжі. Що стосується контактів, ви можете знайти їх на їхньому веб-сайті. Я б рекомендував забронювати номер наперед, оскільки готель часто перебуває у популярності серед відвідувачів.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Місяць тому знадобилися квартири подобово у Львові до 500 грн.
Подруга порадила цей сайт doba.ua/ukr/lvov/price-to-500doba.ua/ukr/lvov/price-to-500 мовляв тут пропозиції від власників квартир та ціни на порядок нижчі ніж шукати через місцеві оголошення. Дійсно, на Doba.ua багато вигідних пропозицій з оренди житла. Якщо Вам потрібно зняти житло на пару днів, то рекомендую. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Як будете у Львові, то раджу готель modern-arthotel.com/modern-arthotel.com/. Він знаходиться в центрі міста, тут дуже зручні умови і доступні ціни проживання.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|