|
|||||||
| Туризм и отдых Путевки и туры, обсуждение отелей и отдыха |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Ніхто не знає, де за вигідною вартістю можна книги Mariana Zapata купити? На яку вартість розраховувати? Не перший день цікавлюся цим питанням, але поки що його не вирішила.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Як на мене, немає сенсу даремно витрачати час, адже якщо вас цікавить де за вигідною вартістю можна купити книги Mariana Zapata yabooks.com.ua/mariana-zapata/]yabooks.com.ua/mariana-zapata/, то раджу вам звернути увагу на інтернет-магазин Yabooks. Як ви бачите, вони працюють не перший рік, якісно та за доступними цінами. До того ж, тут часто бувають знижки, а з будь-яких питань раджу вам звертатися до їхніх фахівців. До речі, доставка тут швидка і працює не лише містом, а й по всій Україні.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
А еще какие есть хорошие магазины с книгами?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Мені подобається книжковий магазин Брітішбук - я тут замовляв собі книжки для навчання, а зараз ось на подарунок купив комікси в стилі манга "Тільки я візьму новий рівень" www.britishbook.ua/detail/tilki-ya-vizmu-noviy-riven-tom-1/www.britishbook.ua/detail/tilki-ya-vizmu-noviy-riven-tom-1/ Яскрава та прикольна книга, любителям подібного жанру має сподобатись. Я брав другу - він фанатіє від подібних речей.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|