|
|
#1 |
|
Пользователь
|
Привіт, друзі! Я чула, що можна добре заробляти на Amazon, але не впевнена, з чого почати. Які є перевірені способи заробітку на цій платформі? Як визначити, який спосіб підходить саме мені? У мене немає досвіду в продажах онлайн.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Привіт! Так, дійсно, Amazon надає чудові можливості для заробітку. Мені нещодавно трапилася цікава ain.ua/2023/05/09/yak-zarobyty-groshi-v-interneti-20-ta-1-sposib-vid-zasnovnyka-profitzone-com/стаття про заробіток на Amazon. Там є багато корисних порад та ідей. У статті згадуються різні способи заробітку на Amazon, починаючи від продажу товарів через FBA, до створення власних брендів і розміщення продукції на платформі. Важливо підібрати відповідний спосіб, ґрунтуючись на своїх інтересах і навичках. Першим кроком є визначення ваших інтересів і навичок. Якщо у вас є досвід у певній ніші, наприклад, у кулінарії або моді, ви можете почати з продажу товарів у цій категорії. Якщо немає досвіду, але є бажання вчитися, FBA може бути гарним варіантом, оскільки Amazon допомагає в управлінні складом і доставці товарів.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
Заробіток в інтернеті - це справді захоплива тема, але така, що також потребує уваги та обережності. Якщо у вас є якісь навички, як-от писемність, веб-дизайн, програмування тощо, ви можете спробувати знайти роботу на фріланс-платформах, як-от Upwork або Freelancer.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Новичок
|
Також цікавить тема заробітку на Amazon, зараз готую на продаж книгу, побачимо що з цього вийде...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Бессмертный
|
Подскажите к кому можно обратиться по поводу обучающих курсов на Амазон?
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Избранный
|
Цитата:
[IMG]amzconsulting.eu/templates/amz_rc2_v14/images/designer/2c8bcaad18fcc05e001868dac810dd0e_amz_logo_svg.svg[/IMG] |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Пользователь
|
Про різні курси чув, але про Амазон ще не чув
|