|
Новости Новости Днепропетровска и Украины |
|
Опции темы | Опции просмотра |
28.10.2023, 21:14 | #1 |
Бессмертный
|
В яких ЖК Ірпеня не дорогі квартири?
Друзі, чи не маєте ви інформацію про те, в яких ЖК Ірпеня пропонуються доступні квартири? Я вже давно мрію про своє власне житло, але ціни здаються зависокими. Може, хтось порадить де шукати не дорогі апартаменти? Дякую!
|
28.10.2023, 21:15 | #2 |
Профи
|
Re: В яких ЖК Ірпеня не дорогі квартири?
Привіт! Я теж цікавився цією інформацією нещодавно. В Ірпені є декілька перспективних ЖК з доступними цінами, наприклад, Сонячний берег і Гармонія. Але краще поспілкуйтесь з місцевими агентами нерухомості, вони точно знайдуть опції, що підходять вашому бюджету.
|
28.10.2023, 21:15 | #3 |
Профи
|
Ще один варіант - розгляньте ЖК Новий світ. Там дійсно є квартири за розумною ціною, і вони якісні. Та не забудьте також слідкувати за акціями та знижками, які регулярно пропонують забудовники.
|
28.10.2023, 21:15 | #4 |
Местный
|
Вітаю всіх! Я б рекомендував звернути увагу на житловий комплекс GL Club, Ірпінь
Крім того, ви отримаєте якісне будівництво та інфраструктуру, яка задовольнить всі ваші потреби. Зручна локація та зелена територія роблять цей ЖК ідеальним для комфортного життя. Не гайте часу, зв'яжіться з представниками забудовника та дізнайтесь більше про цю можливість. Удачі в пошуках вашої мрії! |
09.11.2023, 18:53 | #5 |
Новичок
|
накоплю і буду купувати
|