|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Я вже давно мрію вивчити англійську мову, але не знаю, які курси обрати для початківців. Можливо, ви можете порекомендувати якісь онлайн курси з англійської мови, де можна почати з нуля? Важливо, щоб це було доступно для початківців і мала можливість вивчати зручно вдома.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Важливо вибирати курси з відгуками і рейтингами від користувачів. Це допоможе знайти надійний матеріал. Також роздивися можливість вивчення англійської мови з різних аспектів: граматика, аудіювання, читання, і розмовна практика. Різнобічний підхід допоможе засвоїти мову краще.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
Я б рекомендувала тобі звернутися до сайту , де є курс "Англійська для початківців". Цей курс спеціально розроблений для тих, хто починає вивчати англійську мову. Він включає в себе інтерактивні уроки, відеоматеріали, тестування і можливість спілкуватися з викладачами та іншими студентами. Тут ти зможеш здобути міцні основи англійської та розширити свій словниковий запас.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
раджу вчити через інтернет
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Профи
|
Цитата:
Дуже хороше рішення ви для себе прийняли і відмовляти вас від навчання я точно не буду! Навпаки підтримаю! Тим більше що зараз є спеціальні курси англійської мови для початківців програма яких розроблена саме для людей з низьким початковим рівнем знань. Вас там усьому будуть навчати буквально з нуля і ви побачите, яким стрімким буде прогрес ваших знань! Тому не втрачайте ентузіазму! |
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|