|
|||||||
| Хозяйские советы Секреты домашнего уюта |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Шукаю кращі засоби для догляду за тілом. Порадьте, будь ласка, що ви використовуєте та де саме замовляєте? Дякую!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Я нещодавно відкрила для себе інтернет-магазин Lullaby, і тут знайшла кілька чудових засобів для догляду за тілом . Я купила "Зволожуючий лосьйон для тіла з ароматом бергамоту та хінокі SALT & STONE Body Lotion Bergamot & Hinoki" - цей лосьйон неймовірно ніжний і має дивовижний аромат. Також, їхні "Зволожуючий лосьйон для тіла з ароматом сандалового дерева та ветиверу SALT & STONE Body Lotion Santal & Vetiver" вражає своєю якістю. Обидва лосьйони мають природні складові, що робить їх дуже корисними для шкіри. Рекомендую звернути увагу на цей інтернет-магазин, тут дійсно можна купити якісну косметику для догляду за тілом.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
Вітаю! Так, я нещодавно замовляв доглядову косметику - це . Вони мають широкий асортимент продукції, і якість у них чудова. Рекомендую подивитися їхні товари! Якість у них дійсно хороша. Особливо мене порадувала широка лінійка продуктів для догляду за шкірою обличчя з додаванням CBD. Мені сподобався їхній крем для обличчя із заспокійливим ефектом, він відмінно зволожує і пом'якшує шкіру. Також, у них є бальзами для губ з CBD, вони допомагають сухим і тріснутим губам швидко відновитися.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|