|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Хочу придбати якісні вимірювальні інструменти, підкажіть, до кого звернутися?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Вам потрібно звернутися в інтернет-магазин Промислового інструменту ТОКІН, контактна інформація та посилання на офіційний сайт тут tokin.net.ua/catalog/vymiryuvalnyy-instrument/kalibry/kiltse-rizbovetokin.net.ua/catalog/vymiryuvalnyy-instrument/kalibry/kiltse-rizbove, вам буде надана можливість вибору з широкого асортименту товарних категорій вимірювальних інструментів, персонал магазину надасть вам кваліфіковану технічну інформаційну консультацію, зможете придбати вимірювальний інструмент високого якості за прийнятною ціною.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Підкажіть, а де можна замовити в інтернеті різноманітні інструменти для роботи? Можливо у когось із вас є досвід?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Избранный
|
Особисто я замовляв потрібні інструменти в магазині будівельних матеріалів vashpartner.net.ua/vashpartner.net.ua/ який порадили мені колеги на роботі. Тут широкий вибір товарів та доволі зручний інтерфейс сайту. Покупку можна здійснити всього за декілька хвилин, додавши потрібний товар до кошику. Доставка не займає багато часу, купував тут газонокосарку за прийнятною вартістю.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|