|
|||||||
| Кулинария Секреты приготовления блюд |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Кто в курсе и подскажет мне, где можно замороженную рыбу и креветки купить в Одессе? На какую стоимость стоит рассчитывать? Интересуюсь вопросом не первый день, но пока что его не решила.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
На счет вашего вопроса могу сказать следующее, если вы ищите где лучше замороженную рыбу и креветки купить в Одессе kingcrab.com.ua/produkciya/zamorozka7749292-/, в таком случае интернет-магазин Королевский краб точно вам подойдет. Как вы видите, они работают не первый год, качественно и по доступным ценам. К тому же тут удобная оплата и быстрая доставка как по городу, так и Украине.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Я морепродукти, як і всі продукти, замовляю в магазині Fozzy fozzyshop.ua/300215-zamorozhennye-moreproduktyfozzyshop.ua/300215-zamorozhennye-moreprodukty. Це взагалі мій улюблений супермаркет. Вже кілька років продукти купую лише тут. А відколи я стала мамою, почала користуватися їхньою службою доставки продуктів додому. З маленькою дитиною не завжди зручно бігти в магазин, тому ця послуга мене дуже виручає. Тому якщо ви в пошуку хорошої доставки, 100% раджу цю компанію!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
Дівчата, а хіба зараз так важко це зробити? Просто слід притримуватись певним правилам. Звертати увагу не лише на самі морепродукти, але й на магазин, де ви зібрались їх купувати для себе. Ось почитайте цікаву та корисну статтю про те, як вибрати заморожені морепродукти в METRO vinnitsa.info/article/yak-vybraty-zamorozheni-moreprodukty-v-mahazynakh-metrovinnitsa.info/article/yak-vybraty-zamorozheni-moreprodukty-v-mahazynakh-metro . Я вже взяла собі багато чого до уваги і буду порадами користуватись, бо покупки в METRO роблю практично щотижня
[IMG]ukrinfo-data.s3.amazonaws.com/media/436594/conversions/fish_-extra-extra-large.webp[/IMG] |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Профи
|
Я так само дуже ретельно обираю такі продукти
|
|