|
|||||||
| Мальчишник Раздел для настоящих мужчин. Автомобили, спорт, оружие, женщины... |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Привіт, вейпери! Маю питання щодо POD-систем. Як вибрати якісну систему для вейпінгу? Які основні характеристики важливі для комфортного використання? Поділіться своїм досвідом та порадами. Дякую!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Привіт! Я давно вейплю і можу порекомендувати вам якісні POD-системи. Зокрема, я завжди замовляю їх у вейп шопі SMOKE. У них великий вибір від провідних виробників, і якість завжди на високому рівні. Особливо мені подобається smoke.com.ua/pod-sistemu]POD - система від UWELL - це справжній гарантований комфорт та задоволення від вейпінгу. Так що обирайте якісно та насолоджуйтесь!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
А ще які інтернет-магазини з вейпами ви знаєте?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Одинз моїх найулюбленіших магазинів з вейпами - це Др.Смок drsmoke.org/ua Я тут свій перший стартовий набір узяла, тепер от хочу замовити щось більш продвинуте. Багато хто радить брать мехмоди, але мені здається, що це олдскул, краже щось буль сучасне та потужне обирати, типу бокс-модів, або сквонк-модів. Хоча в кожному напрямку є свої топові продукти для вейпингу. Це вже треба особисто обирати.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|