|
|||||||
| Строительство и недвижимость Все о строительстве. Обсуждение строительных и отделочных материалов. Вопросы связанные со строительством. Дизайн. Интерьер. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Занурившись у ремонт своєї квартири, я зрозумів, що не можу знайти якісні комплектуючі для натяжних стель. Постійні пошуки в магазинах не дають результатів, і це дратує. Може, ви знаєте, де можна замовити такі елементи?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Коли я почав ремонт у своїй квартирі, вирішив, що натяжна стеля буде чудовим доповненням. Замовив комплектуючі в Rubikon Plast rubikon-plast.com.ua/rubikon-plast.com.ua/ і був приємно здивований якістю обслуговування. Все доставили швидко і вчасно, а самі деталі виявилися ідеальною основою для стелі. Зараз моя стеля виглядає бездоганно і не потребує додаткового догляду. Переваги очевидні: простий монтаж, сучасний вигляд і довговічність. Рекомендую всім, хто планує оновлення інтер'єру. Вартість також була приємно здивувала.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Немає потреби шукати такі матеріали самостійно. Можна звернутися до фахівців і вони самі підберуть всі необхідні матеріали. Просто внесуть їхню вартість у кошторис і попросять передоплату.
Як варіант розгляньте дворiвневi натяжні стелі www.svitlosteli.com.ua/ceiling/dvodrivnevi-natyazhni-steli/www.svitlosteli.com.ua/ceiling/dvodrivnevi-natyazhni-steli/ або подивіться інші варіанти натяжних стель, які тільки можуть бути, щоб хоч приблизно розуміти з якими матеріалами ви матимете справу. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|