|
|
#1 |
|
Профи
|
Привіт. Де купити якісну косметику?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Пользователь
|
Я давно шукала якісний засіб для очищення шкіри, і в eos знайшла продукт від eos.kiev.ua/ua/brand/dermaskill/Dermaskill, який повністю задовольнив мої очікування. Пінка для вмивання дбайливо очищає шкіру, не пересушуючи її. Після використання залишається відчуття свіжості та чистоти, шкіра виглядає здоровою і сяючою. Магазин eos вразив оперативністю: замовлення було доставлено в найкоротші терміни, а товар був надійно упакований. Я рада, що відкрила для себе цей бренд через eos.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Дякую
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Для мене це актуальна тема, дякую за інформацію.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
Я купила набор уходовой косметики бренда Demax www.demax.com.ua/ , не нарадуюсь ею. Результат превосходный! Кожа стала увлажненной, сияющей, исчезли морщинки, подтянулся контур лица. Выгляжу теперь значительно моложе своих лет)
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Избранный
|
Цікаво
Последний раз редактировалось Софья654; 13.01.2025 в 15:16. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Избранный
|
Девочки, а что Вы думаете про израильскую косметику? На сколько она лучше корейской или же нет смысла за нее платить деньги? Мне тут попалась на глаза информация о том, что косметика Christina lecosm.com/christina/ является одной из лучших в мире. Как Вы думаете, так ли это на самом деле?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Избранный
|
Нещодавно замовляла гель-лаки на сайті ***aprof.shop/hel-laky/. Дуже сподобалась якість товару і швидкість доставки. Вибір великий, знайшла саме те, що шукала – купила кілька кольорів, серед яких були відтінки класного рожевого і темного бордового. Лаки відмінно тримаються, легко наносяться і не залишають слідів. Враження дуже позитивні, буду замовляти ще!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Новичок
|
хочу порекомендувати www.instagram.com/filosofiya_shkiry?igsh=dGw1anA4ODk5NXVhкосметолога в Ірпені , це не потемі косметики але косметологія дуже круто дає розуміння яку косметику використовувати (бо у кожного різний тип шкіри і тд)
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|