|
|
#1 |
|
Бессмертный
|
На этом сайте www.yeezy-salon.com/poslugi/farbuvannya-volossya/farbuvannya-v-odin-ton/]тонування волосся
можно найти отличный выбор услуг по уходу за волосами, как для женщин, так и для мужчин! Цены хорошие, рекомендую всем этот салон красоты. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Косметика для обличчя тут [URL=wholesale.kodi-professional.ua/]kodi-professional.ua є.
Там можна підібрати для косметологів дуже багато косметики чи інструменту для роботи, раджу подивитися комусь цікаво. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Бессмертный
|
Мені дуже сподобалось користуватись zakaz4salon Замовляла щіточки для вій і брів на сайті zakaz4salon.com/ua/g73082435-schetochki-dlya-resnits доставка була швидка, а самі щіточки - відмінної якості. Брала набір для вій і брів, дуже зручні в використанні, не ламаються і добре розчісують. Чудово підходять як для професіоналів, так і для домашнього використання. В цілому враження тільки позитивне!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Я теж трохи «підсіла» на оновлення свого салонного арсеналу
Якщо хтось, як і я, постійно бореться з хаосом на робочому місці, раджу глянути на ємності, баночки та лотки з VSB Store — vsb-store.com.ua/ru/138-emkosti--banochki--lotki. Дуже зручно: всі рідини, пензлики, інструменти — кожному свій контейнер, і все під рукою. Вони стильні, легко миються, не займають багато місця й підходять навіть для стерилізації. Для майстрів, які хочуть виглядати професійно не лише у роботі, а й в організації простору — мастхев. Замовлення прийшло швидко, все ціле і якісне.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|