|
|||||||
| Заграница Днепропетровчане, ныне живущие за границей. Любые темы |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Здравствуйте, кто может поделиться опытом получения туристической визы в Англию для украинцев? Какие визовые центры помогают с этим вопросом?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Когда мне нужна была несколько друзей порекомендовали мне обратиться к VisaProfi. С самого начала мое общение со специалистами этого агентства было безупречным. Мне нужно было оформить туристическую визу в Англию для себя и двух родственников, поэтому я хотел быть уверен, что документы будут заполнены правильно. Они тщательно проверили все детали, помогли собрать нужные документы и подготовили нас к собеседованию.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
Я в Австралію візу зараз оформляю. Подала вже всі документи, тож чекаю... Дуже сподіваюся, що отримаю схвалення та зможу переїхати до цього тихого та спокійного раю на землі. Відсотків на 99 я впевнена, що віза буде схвалена, тому що подала я документи завдяки візовому центру – мені це здалося найбільш раціональним, бо робити все самотужки – це дуже складно. Ось тут віза в австралію для українців оформляється, тож залишається лише трохи почекати. За цінами - демократично, та й репутація у цього центру дуже хороша, тому швидше за все візу я отримаю найближчим часом)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Избранный
|
Якщо ви маєте стартап або хочете започаткувати новий бізнес у Португалії, вам може бути корисним Startup Visa. Ось надає підтримку на всіх етапах отримання цієї візи, що дозволяє вам реалізувати свої бізнес-ідеї в Португалії, включаючи оформлення всіх необхідних документів та консультації щодо ведення бізнесу.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|