|
|
#1 |
|
Местный
|
Хочу поділитися одним сайтом, який спеціалізується на якісному навчанню на отримання водійських прав magistral.dp.ua/]навчання на категорію в
Автошкола у Кривому Розі — це навчання у задоволення, не втрачаючи у якості. Це можливо завдяки тому, що наші викладачі фахівці і професіонали. Насолоджуйтесь ефективним і комфортним процесом навчання. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Новичок
|
Підкажіть, а які зараз ціни на навчання у автошколі? Живу в центрі Києва, хочу піти вчитися, але ще не знаю куди і на яку суму розраховувати.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Я теж довго вагалася, поки не зрозуміла, що в центрі найкраще орієнтуватися на метро. Сама вчилася на Еспланадній біля Палацу спорту в автошколі «Александров», там гідні курси водіїв Київ ціни зараз тримає на різному рівні, але в них теорія онлайн стартує десь від 3500 грн, а якщо в класі — то близько 5000 грн. Практика оплачується окремо, приблизно по 1050 грн за годину, і це зручно, бо можна платити частинами. Мені сподобалося, що в них сучасні машини й інструктори спокійні, навіть на Теслі дають спробувати проїхати. Раджу зазирнути до них на сайт або просто зайти у філію на консультацію, бо по розташуванню в центрі це один із найкомфортніших варіантів.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|