Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > БЕСЕДКА "Днепр" > Вопросы и ответы

Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему.

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 03.10.2024, 22:27   #1
Jass
Профи

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Настроение: Angelic
Вес репутации: 30
Jass на пути к лучшему
По умолчанию Віддалена робота

Мені зараз потрібно знайти роботу, де б я міг працювати віддалено. Часи змінюються, і я бачу, що це може дати мені більше гнучкості та вільного часу з сім'єю. Маєте якісь поради, де шукати такі можливості? Чи є компанії, які реально підтримують своїх співробітників і дають шанс розвиватися, не виходячи з дому?
Jass вне форума   Ответить с цитированием
Старый 04.10.2024, 00:19   #2
Erratum
Профи

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 120
Erratum на пути к лучшему
По умолчанию Re: Віддалена робота

Цікаво, що ти підняв це питання. На моєму досвіді, віддалена робота відкриває багато дверей та дає чимало переваг. Якщо ти шукаєш компанію, яка не просто дозволяє працювати віддалено, але й підтримує зростання своїх працівників, варто звернути увагу на Supplax. Прочитайте враження працівників Supplax і дізнайтеся більше про роботу зсередини. Вони пропонують повністю віддалену роботу, і я чув, що вони реально вкладаються в навчання і розвиток своїх людей. У них велика кількість проектів по ремонту та будівництву, і вони керують усім цим дистанційно, що створює чимало можливостей для різних фахівців. Команда дуже міжнародна, тож можна також покращувати іноземні мови просто на робочому місці.
Erratum вне форума   Ответить с цитированием
Ответ