|
|
#1 |
|
Местный
|
Моя девушка в поиске средства, которое поможет защитить её волосы от сухости и повреждений. Она часто бывает на солнце, и её волосы требуют надежной защиты, чтобы сохранить мягкость и цвет. Желательно, чтобы продукт обеспечивал дополнительный блеск и был удобен в повседневном использовании. Может, кто-то подскажет средство, которое точно работает?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Пользователь
|
Розгляньте HAIRMED N9 як чудове рішення, доступне на сайті Truffle. Цей двофазний зволожувальний серум чудово захищає волосся від впливу сонця, солі та хлору, і ідеально підходить для щоденного догляду. , роблячи його м'яким і еластичним. Засіб покращує текстуру волосся, запобігає втраті кольору і рекомендований для сухих і фарбованих локонів. Його можна використовувати в будь-яку пору року, а легкий аромат і простота застосування зроблять його важливою частиною вашого догляду.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
У мене теж були великі проблеми з волоссям і мені допомогла наша вітчизняна косметика. При чому дуже недорога. Кому цікаво - почитайте про косметику Sansi ось тут - добре дуже цей бренд зарекомендував, так що Ви цією косметикою точно будете задоволені.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Да, в этом вопросе стоит подобрать качественный уход для волос как по мне
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
мне вот важно, что средства с легкой структурой при этом были
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Профи
|
Ось якраз я міняла собі шампунь, подруга порадила взяти безсульфатний, замовлення на нього я робила тут , шампунь високої якості, його треба зовсім трохи щоб якісно вимити волосся, а головне, що волоссяя більш здоровве стало
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|