Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЕ ФОРУМЫ > Медицина

Медицина Медицинские консультации, помощь в выборе лекарств и методах лечения. Диагностика, лечение и предупреждение заболеваний

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 02.11.2024, 16:17   #1
Николь84
Избранный

Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении
Вес репутации: 187
Николь84 на пути к лучшему
По умолчанию Сезон простуд

Сезон простуд приносит много неприятностей, ведь в это время многие люди сталкиваются с вирусами, вызывающими грипп и ОРВИ. Изменения погоды, понижение температуры и недостаток витаминов в организме способствуют росту заболеваемости. Скажите, какие эффективные стоит принимать.
Николь84 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 07.02.2025, 14:42   #2
Dikij
Местный

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 78
Dikij на пути к лучшему
По умолчанию Re: Сезон простуд

У сезон простуд і вірусних інфекцій особливо важливо підтримувати імунну систему. Ось кілька ефективних засобів, які можуть допомогти зміцнити здоров'я:

Вітамін C — один із найбільш популярних та ефективних вітамінів для підтримки імунітету. Він допомагає організму боротися з вірусами та прискорює відновлення.

Вітамін D3 — підтримує імунну систему та допомагає знизити ризик застудних захворювань, особливо в осінньо-зимовий період, коли сонячного світла не вистачає.

Цинк — мінерал, який має важливе значення для нормального функціонування імунної системи та може допомогти прискорити одужання від застуди.

Ехінацея — рослинний екстракт, який стимулює імунну систему та може зменшити тривалість простуди.

Пребіотики та пробіотики — підтримують здоров'я кишечника, що тісно пов'язане з імунною системою, і допомагають організму ефективно боротися з вірусами.

Також варто дотримуватися режиму харчування, включати більше фруктів і овочів, багатих на вітаміни та мінерали, пити достатню кількість води і уникати переохолодження.
Dikij вне форума   Ответить с цитированием
Старый 07.02.2025, 14:58   #3
Karrata
Профи

Вес репутации: 171
Karrata на пути к лучшему

Моя дитина зараз хвора, тому я також досліджую, які добавки можуть бути корисні для її швидшого одужання. Прочитала статтю як лікувати дитячий фарингіт https://lysobact.com.ua/dityam/faryngit/ і планую використовувати натуральні засоби для полегшення симптомів. Наприклад, теплі напої з медом і лимоном можуть заспокоїти горло, а вітаміни та пробіотики допоможуть зміцнити імунітет. Препарат Лісобакт швидко заспокоїть хворе горло та допоможе в подоланні інфекції.
Karrata вне форума   Ответить с цитированием
Старый 12.02.2025, 14:57   #4
Vselena777
Профи

Вес репутации: 170
Vselena777 на пути к лучшему

А що можна приймати помічне при болі в горлі.
Vselena777 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 12.02.2025, 15:32   #5
Nikki1661
Профи

Настроение: Amused
Вес репутации: 179
Nikki1661 на пути к лучшему

Якщо вас починає мучити біль у горлі, то зразу рекомендую використовувати розчин Стоматидин для полоскання горла https://stomatidine.com.ua/ . Це перша допомога, яку ви можете надати собі, поки потрапите на прийом до лікаря. Це антисептик, який бориться з вірусами і бактеріями, а відповідно і з хворобою.
Nikki1661 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.02.2025, 15:06   #6
PolinkaYa
Избранный

Настроение: Chatty
Вес репутации: 177
PolinkaYa на пути к лучшему

Я нічого не хочу сказати, але думаю, що насправді треба не медичну установу обирати, а шукати шляхів для зміцнення свого здоров'я. І це більш ніж реально, причому зробити це можна і без бадів. Існують східні практики, які дозволяють не лише відновити свої сили, а й впливати на здоров'я близьких людей, займатися зціленням. Наприклад, техніка рейки - це справжнісінька знахідка в наш час. Моя подруга зараз проходить навчання Рейки другий рівень https://ua.silkwayreiki.com/courses/...stupeni-rejki/ і завдяки цьому вона вже намагається лікувати людей. У кожного є внутрішня сила, яку треба навчитися спрямовувати на благо. Не витрачайте силу пошуки клініки, а витрачайте силу те що, щоб підтримувати своє здоров'я.
PolinkaYa вне форума   Ответить с цитированием
Старый 23.02.2025, 17:33   #7
ТохаКот
Избранный

Настроение: Amused
Вес репутации: 184
ТохаКот на пути к лучшему

Я в сезон застуд завжди приймаю вітамін C і D – вони реально допомагають зміцнити імунітет. Також стараюся пити більше теплої рідини, особливо чай з імбиром та медом. Якщо відчуваю, що починаю хворіти, одразу додаю цинк – він добре працює проти вірусів.

З противірусних засобів особливо не захоплююся, але якщо симптоми вже є, то можу прийняти щось для полегшення, наприклад, від горла або нежитю. Головне – добре висипатися і уникати стресу, бо це теж сильно впливає на імунітет.

А ти щось особливе приймаєш для профілактики?
ТохаКот вне форума   Ответить с цитированием
Старый 27.03.2025, 23:45   #8
AmySStephens
Новичок

Вес репутации: 0
AmySStephens на пути к лучшему

Лабораторні дослідження є основою для підтвердження або спростування попереднього діагнозу https://vashlikar.if.ua/services/lab...a-diagnostyka/ , який лікар може поставити на основі клінічних ознак, історії хвороби та результатів інших методів обстеження. Вони дозволяють отримати важливу інформацію, яка може бути невидимою для лікаря при звичайному огляді.
AmySStephens вне форума   Ответить с цитированием
Ответ