|
|||||||
| Медицина Медицинские консультации, помощь в выборе лекарств и методах лечения. Диагностика, лечение и предупреждение заболеваний |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Сезон простуд приносит много неприятностей, ведь в это время многие люди сталкиваются с вирусами, вызывающими грипп и ОРВИ. Изменения погоды, понижение температуры и недостаток витаминов в организме способствуют росту заболеваемости. Скажите, какие эффективные стоит принимать.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
У сезон простуд і вірусних інфекцій особливо важливо підтримувати імунну систему. Ось кілька ефективних засобів, які можуть допомогти зміцнити здоров'я:
Вітамін C — один із найбільш популярних та ефективних вітамінів для підтримки імунітету. Він допомагає організму боротися з вірусами та прискорює відновлення. Вітамін D3 — підтримує імунну систему та допомагає знизити ризик застудних захворювань, особливо в осінньо-зимовий період, коли сонячного світла не вистачає. Цинк — мінерал, який має важливе значення для нормального функціонування імунної системи та може допомогти прискорити одужання від застуди. Ехінацея — рослинний екстракт, який стимулює імунну систему та може зменшити тривалість простуди. Пребіотики та пробіотики — підтримують здоров'я кишечника, що тісно пов'язане з імунною системою, і допомагають організму ефективно боротися з вірусами. Також варто дотримуватися режиму харчування, включати більше фруктів і овочів, багатих на вітаміни та мінерали, пити достатню кількість води і уникати переохолодження. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Моя дитина зараз хвора, тому я також досліджую, які добавки можуть бути корисні для її швидшого одужання. Прочитала статтю як лікувати дитячий фарингіт і планую використовувати натуральні засоби для полегшення симптомів. Наприклад, теплі напої з медом і лимоном можуть заспокоїти горло, а вітаміни та пробіотики допоможуть зміцнити імунітет. Препарат Лісобакт швидко заспокоїть хворе горло та допоможе в подоланні інфекції.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
А що можна приймати помічне при болі в горлі.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
Якщо вас починає мучити біль у горлі, то зразу рекомендую використовувати розчин Стоматидин для полоскання горла . Це перша допомога, яку ви можете надати собі, поки потрапите на прийом до лікаря. Це антисептик, який бориться з вірусами і бактеріями, а відповідно і з хворобою.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Избранный
|
Я нічого не хочу сказати, але думаю, що насправді треба не медичну установу обирати, а шукати шляхів для зміцнення свого здоров'я. І це більш ніж реально, причому зробити це можна і без бадів. Існують східні практики, які дозволяють не лише відновити свої сили, а й впливати на здоров'я близьких людей, займатися зціленням. Наприклад, техніка рейки - це справжнісінька знахідка в наш час. Моя подруга зараз проходить навчання Рейки другий рівень і завдяки цьому вона вже намагається лікувати людей. У кожного є внутрішня сила, яку треба навчитися спрямовувати на благо. Не витрачайте силу пошуки клініки, а витрачайте силу те що, щоб підтримувати своє здоров'я.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Избранный
|
Я в сезон застуд завжди приймаю вітамін C і D – вони реально допомагають зміцнити імунітет. Також стараюся пити більше теплої рідини, особливо чай з імбиром та медом. Якщо відчуваю, що починаю хворіти, одразу додаю цинк – він добре працює проти вірусів.
З противірусних засобів особливо не захоплююся, але якщо симптоми вже є, то можу прийняти щось для полегшення, наприклад, від горла або нежитю. Головне – добре висипатися і уникати стресу, бо це теж сильно впливає на імунітет. А ти щось особливе приймаєш для профілактики? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Новичок
|
Лабораторні дослідження є основою для підтвердження або спростування попереднього діагнозу , який лікар може поставити на основі клінічних ознак, історії хвороби та результатів інших методів обстеження. Вони дозволяють отримати важливу інформацію, яка може бути невидимою для лікаря при звичайному огляді.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|