|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Бессмертный
|
Порекомендуйте магазин з гарним вибором книг трилерів.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Я недавно знайшов чудовий магазин Книголав, де є книга knigolove.ua/book/thriller-shelf]трилер. Проглядав їхню колекцію на сайті, і реально вражений різноманітністю жанрів. Там можна знайти як класичні твори, так і новинки від відомих авторів. Я, наприклад, знайшов пару книг, які давно хотів почитати. Дуже зручно, що є фільтри для вибору, а доставка швидка. Якщо шукаєте цікаві трилери, рекомендую звернути увагу на цей магазин.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Для мене такі книги зазвичай один раз. За рідкісною нагодою. Але вперше завжди цікаво читати і трилери та детективи. Деякі книги таких жанрів у мене стоять на полицях.
Вся моя бібліотека побудована завдяки цьому магазину, де вибір книг просто нереально великий knigoland.com.ua/khudozhnya-literat knigoland.com.ua/khudozhnya-literat і якщо ви шукаєте собі книгу в цьому жанрі, то особливо рекомендую дивитися такі книги тут.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Привіт! Можете порадити, де купити англійські книги?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
О, я недавно для себе відкрив класний магазин – Бритішбук. Там є все, що душа забажає: книжки www.britishbook.ua/ для початківців, романи, навчальна література, навіть художні твори світових авторів. Мені сподобалось, що в них часто бувають знижки, а ще можна замовити доставку по Україні. Заглянь до них, не пошкодуєш.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Новичок
|
Я давно искала сайт, где можно скачать книги бесплатно без всяких подвохов, и наконец наткнулась на этот ресурс – knigoguru.net/besplatnye-knigi/. Огромный выбор современных романов и фантастики, а главное – всё действительно бесплатно и удобно!
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|