Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЕ ФОРУМЫ > Строительство и недвижимость

Строительство и недвижимость Все о строительстве. Обсуждение строительных и отделочных материалов. Вопросы связанные со строительством. Дизайн. Интерьер.

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 10.11.2024, 22:11   #1
Erratum
Профи

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 121
Erratum на пути к лучшему
По умолчанию Альтернатива центральному опаленню

Підкажіть, будь ласка, яка є хороша альтернатива центральному опаленню? У мене батареї в багатоповерхівці ледь теплі, а вночі реально холодно. Думаю, щось додати, щоб можна було не залежати від міського опалення, і було економно. Що порадите?
Erratum вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.11.2024, 22:48   #2
Jass
Профи

Настроение: Angelic
Вес репутации: 32
Jass на пути к лучшему
По умолчанию Re: Альтернатива центральному опаленню

Знаю цю біду з ледве теплими батареями. Зараз дуже популярна альтернатива — керамічні обігрівачі. Вони можуть легко стати заміною центральному опаленню, особливо коли треба швидко і ефективно нагріти кімнату. В інтернет-магазині Обігрівач.укр можна купити керамічний обігрівач , і вибір там реально великий. Наприклад, я взяв модель від AENO — дуже крута штука. Вона моментально нагріває кімнату, економить електрику, і зовнішній вигляд у неї сучасний, так що не псує інтер’єр. До того ж, ці обігрівачі можна використовувати як основне джерело тепла, а не тільки як додаткове, і вони реально допомагають заощадити, бо споживають мало електрики.
Jass вне форума   Ответить с цитированием
Старый Вчера, 15:24   #3
Bifus
Новичок

Вес репутации: 1
Bifus на пути к лучшему

Давно думаю про встановлення каміна, адже це не лише тепло, а й стильний елемент інтер'єру. Може, хтось знає надійну компанію, яка займається продажем камінів? Був би вдячний за пораду.
Bifus вне форума   Ответить с цитированием
Старый Вчера, 15:26   #4
sasha9
Избранный

Вес репутации: 147
sasha9 на пути к лучшему

Після ремонту в домі хотілося чогось особливого для створення атмосфери. Дружина запропонувала встановити камін, і я підтримав цю ідею. Довго вибирали модель, але зрештою знайшли ідеальний варіант. На сайті цього магазину змогли купити камін https://svitsaun.com.ua/ua/kaminy-ua за кілька хвилин, усе було зрозуміло й просто. Вражений якістю сервісу, доставили вчасно. Тепер вечори біля каміна стали нашою улюбленою традицією. Це було чудове рішення, яке додало дому затишку й стилю.
sasha9 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ