|
|
#1 |
|
Избранный
|
Вибираючи a
-school.com/]курси німецької мови київ я зупинився на школі "Аура" і не пошкодував! Програма навчання продумана до дрібниць: багато розмовної практики, граматика пояснюється доступно, а заняття відбуваються динамічно та цікаво. Викладачі надихають навчатися та підтримують протягом усього курсу. Результат вражає!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я раджу довірити навчання іноземним мовам онлайн школі ap.education/ap.education/. Сам там навчався і неймовірно задоволений їхнім підходом.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Якщо говорити про курси німецької, то, як на мене, найважливіше навіть не місто, а формат занять і викладач. Бо можна знайти щось у Києві, але якщо група велика або мало практики, то прогрес буде повільний. Ще звертав увагу, що багато хто зараз комбінує варіанти - частину матеріалу проходять онлайн, а частину з викладачем, щоб не втрачати розмовну практику. Це виглядає більш гнучко. Серед того, що попадалось по темі, інколи згадують і , там теж роблять акцент на живому спілкуванні, а не тільки на теорії. Думаю, підхід плюс-мінус однаковий для будь-якої мови.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|