01.12.2024, 18:01 | #1 |
Профи
|
шукаю надійного постачальника
Привіт!
Я шукаю надійного постачальника аксесуарів для айфонів оптом, бажано з можливістю дропшипінгу. Дуже важливо, щоб продукція була високої якості, а доставка своєчасною. Якщо хтось вже працює з такими постачальниками або має досвід, поділіться, будь ласка, своїми порадами! Бажано, щоб були різноманітні варіанти аксесуарів — від чохлів до захисних стекол. Дякую за допомогу! |
01.12.2024, 18:03 | #2 |
Профи
|
Re: шукаю надійного постачальника
Будь ласка!
|
02.12.2024, 09:14 | #3 |
Избранный
|
Привіт!
Я вже кілька років працюю з постачальником, який займається аксесуарами для айфонів оптом, і можу порекомендувати його. Я купую у них **арт чохли оптом** та інші аксесуари для айфонів, і дуже задоволена якістю продукції. Вони також пропонують **дропшиппинг чохлів на айфон**, що для мене стало великим плюсом, оскільки це дозволяє зекономити на складуванні товару. Щодо доставки, завжди все приходить вчасно, і в асортименті є різноманітні варіанти аксесуарів — від чохлів до захисних стекол. Можна переглянути їх каталог за посиланням: Сподіваюся, моя рекомендація буде корисною! Бажаю успіхів! |
08.12.2024, 23:11 | #4 |
Новичок
|
Привіт! Я рекомендую звернути увагу на постачальників з Aliexpress або Alibaba, які пропонують дропшипінг і мають широкий асортимент аксесуарів. Також можу порадити перевірити постачальників на
|