Ви колись їздили на відпочинок за кордон? Я знаю що для такої подорожі потрібно мати страховий поліс. Підкажіть, чи є різниця в якій страховій його купувати? І як взагалі його обрати?
Ви колись їздили на відпочинок за кордон? Я знаю що для такої подорожі потрібно мати страховий поліс. Підкажіть, чи є різниця в якій страховій його купувати? І як взагалі його обрати?
Декілька раз доводилось подорожувати, і дійсно для цього потрібен поліс. Чи є різниця, де його купувати? Так, є. Справа не лише в ціні, а й у покритті, яке пропонує страхова компанія.
Обираючи поліс, зверни увагу на декілька речей. Перше — країни, які він охоплює. Якщо плануєш відвідати кілька, переконайся, що всі вони включені. Друге — види страхування: медичне обов’язково, але краще додати ще й від нещасних випадків. Третє — умови покриття: наприклад, чи входять у поліс заняття активними видами спорту (якщо плануєш кататися на лижах або займатися дайвінгом).
Обирай страхову через сервіси, які порівнюють пропозиції, — це швидше і часто дешевше. Зайди на Хотлайн і в розділі туристичне страхування для виїзду за кордон зможеш обрати найкращий варіант за декілька хвилин. І, звісно, читай відгуки, щоб не купити "кота в мішку".