|
|||||||
| Медицина Медицинские консультации, помощь в выборе лекарств и методах лечения. Диагностика, лечение и предупреждение заболеваний |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Дівчата і хлопці, допоможіть порадою! Учора була вечірка, а сьогодні зранку дуже погано: голова розколюється, нудота, і взагалі сил немає. Чай і вода не допомагають, а на обід маю бути у формі. Як швидко позбутися цього стану? Можливо, є якісь ефективні засоби? Дуже чекаю ваших порад!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Бессмертный
|
Я в таких випадках багато п’ю води з лимоном і їм щось легке, типу супчика. Ще можеш спробувати прохолодний душ – він трохи освіжає і допомагає прокинутися. Але якщо стан зовсім важкий, без якогось спеціального засобу навряд чи обійтися, бо тільки вода не врятує.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Знаєш, мене теж не раз так накривало після свят. Що я роблю: п’ю міцний курячий бульйон, багато лежу, і якщо є, то приймаю таблетки з розряду сорбентів, щоб вивести токсини. Ну і ще важливо провітрювати кімнату, бо свіже повітря реально трохи полегшує. Але це все не дуже швидко діє.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Привіт! У таких випадках я одразу йду до аптеки і беру щось спеціальне, бо природні методи, типу лимона і бульйону, це добре, але не для екстрених випадків. Наприклад, мені дуже допомагав ? Він виводить токсини, допомагає відновити організм і полегшує стан буквально за кілька годин. Головне, дотримуйся інструкції – розведи пакетики, як написано, і випий. І знаєш, після цього я вже набагато краще себе почувала. Але наступного разу краще пий менше, бо навіть найкращі засоби не завжди врятують, якщо організм перевантажений.
Последний раз редактировалось Lilipu; 20.02.2025 в 12:12. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|