24.01.2025, 13:02 | #1 |
Новичок
|
The Automatic Shift Scheduling
Всім привіт! Хтось використовує Shifton для автоматичного планування зміни? У нас на роботі дуже насичений графік, і я шукаю спосіб спростити процес планування. Мене особливо цікавить можливість поєднання ручного та автоматичного планування. Я чув, що Shifton може допомогти в цьому, але я не впевнений, наскільки він ефективний у реальному житті. Можливо хтось вже випробував цю систему і може поділитися досвідом?
Последний раз редактировалось tbes50203; 28.01.2025 в 15:12. |
24.01.2025, 13:59 | #2 |
Новичок
|
Re: The Automatic Shift Scheduling
Ми почали використовувати програму для створення графіків змін кілька місяців тому, і я можу сказати, що це дійсно крута система для планування змін. Особливо в ситуаціях, коли потрібно часто коригувати розклад через хвороби чи інші непередбачені обставини. Спочатку я був налаштований скептично, але зараз цілком задоволений. Спочатку налаштування системи вимагає часу, і вам потрібно правильно ввести всі параметри: робочий час, вподобання співробітників, максимальну кількість змін тощо. Але як тільки ви все це налаштуєте, процес набагато швидше, ніж вручну. Головною перевагою є автоматичне планування. Наприклад, система сама розподіляє зміни з урахуванням робочого часу, вихідних і навіть побажань співробітників, що мінімізує кількість помилок. Що мені сподобалося, це те, що
Последний раз редактировалось EvanDuke; 28.01.2025 в 15:11. |
24.01.2025, 15:18 | #3 |
Новичок
|
Re: The Automatic Shift Scheduling
Я також використовував Shifton минулого року на одній зі своїх старих робіт. В цілому система хороша, але іноді бувають моменти, коли вона не враховує всі фактори, які здаються людині очевидними. Наприклад, якщо система заздалегідь вказує, що працівник не може працювати ввечері, але в якийсь момент йому все одно потрібно перенести зміну, то іноді це викликає проблеми. Але загалом, якщо у вас немає таких суворих обмежень, система — чудовий спосіб заощадити час і уникнути помилок.
Последний раз редактировалось thiefcrazy98; 28.01.2025 в 15:11. |