|
|
#1 |
|
Избранный
|
Нещодавно захотів приготувати млинці, але не зовсім знаю, як зробити їх ідеальними. Які секрети використовуєте ви для того, щоб млинці виходили тонкими, смачними і не рвалися? І чи є якісь особливості при приготуванні млинців на молоці? Буду вдячний за будь-які поради!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Млинці — це класика, але справді є кілька секретів. Щодо молочних млинців, то я завжди звертаю увагу на правильну консистенцію тіста: воно не повинно бути занадто густим, але й не надто рідким. Важливо також, щоб молоко було теплим, тоді тісто виходить м'якшим і не розповзається на сковорідці. Якщо хочеш більше дізнатися про млинці на молоці: перевірені рецепти prostir.media/lajfstajl/recepty/gotuyemo-mlyntsi-na-molotsi-perevireni-retsepty-ta-vazhlyvi-porady/ та важливі поради, то на порталі Prostir Media є дуже корисний матеріал, де описано, як досягти ідеального результату. Це допоможе уникнути помилок і зробити млинці просто неймовірними!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
я фанат млинців, тому часто готую і з різними начинками.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Бо це така ходова страва, яка ідеально може підійти на сніданок, обід чи вечерю. А ще, я знайшла класний рецепт млинців з курячим жульєном torchyn.ua/recipes/blinchiki-s-kurinym-zhulenom , які можна приготувати на святковий стіл, коли у вас гості. Дуже смачно і красиво виглядає.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|